У поліції Харкова розповіли, що буде тим, хто ріже колеса автівок

Вже в двох районах Харкова пошкоджено безліч автівок.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за фактом пошкодження автомобілей у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Мешканці Київського та Салтівського районів виявили, що у припаркованих біля під’їздів транспортних засобах невідомі порізали колеса.

На даний час до Харківських районних управлінь поліції № 1 та № 2 надійшло 18 заяв від громадян.

Працівники слідчо-оперативних груп проводять огляди місць подій.

Відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років.

Поліцейські вживають заходів для встановлення усіх обставин події та осіб, причетних до вчинення хуліганських дій.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові продовжують різати колеса на автівках (ФОТО)

У Харкові продовжуються хуліганські дії стосовно автомобілів місцевих мешканців. Вже неодноразово харків’яни зверталися до поліції з заявами про те, що колеса їхніх автівок порізані невідомими.

Про ще один такий випадок хуліганства повідомили і в місцевому телеграм-каналі "Харків 1654". Автор публікації зазначив, що минулої доби на вулиці Дружби Народів невідомі порізали колеса у щонайменше двадцяти автівок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція розшукує злочинців, які ріжуть колеса в Салтівському та Київському районах Харкова. Ще на початку грудня серед припаркованих машин у цих районах було виявлено 17 таких випадків пошкодження колес.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися