У Харкові евакуювали мешканців колишнього гуртожитку: що сталося

У колишньому гуртожитку виникла пожежа, одна людина загинула

У суботу у Новобаварському районі Харкова виникла пожежа не пов'язана з ворожими обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.  

Інформація про займання надійшла до служби порятунку о 22:11. Горіла кімната на 5-му поверсі 5-поверхового житлового будинку (у минулому гуртожиток) за адресою: м. Харків, вул. Тимірязєва, 26а.

До місця події було направлено 6 відділень на автоцистернах та 1 на автодрабині. Площа пожежі склала близько 20 кв.м. Під час ліквідації займання у сусідній кімнаті  вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка 1963 року народження. Також з задимленого під’їзду будинку співробітники ДСНС врятували 7 осіб, ще 12 мешканців евакуювали. О 23:00 вогнеборці локалізували займання, а о 00:22 повністю ліквідували. Причина її виникнення наразі встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові патрульні прийшли на допомогу літній жінці, що стала заручницею власної квартири. До поліції надійшло повідомлення від жителя багатоповерхового будинку, що у сусідній квартирі бабуся кричить та просить про допомогу. Правоохоронці  з’ясували, що двері у квартиру закриті зсередини, а 85-річна жінка не в змозі самостійно їх відчинити. Бабуся розповіла, що понад добу тому зачинилася на замок, але не може самостійно відчинити двері через слабкість. Жінка була дуже схвильована і крізь сльози благала патрульних допомогти їй. Інспектори відчинили двері столярним інструментом, зайшли в оселю та заспокоїли бабусю.



Джерело: https://t.me/DSNS_Kharkiv
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися