У Харкові зупинили порушника комендантської години: що виявили в автівці

Чоловіка доставили до відділу поліції для з’ясування обставин події

В Індустріальному районі Харкова поліцейські зупинили авто під керуванням 30-річного водія. Причиною зупинки стало порушення комендантської години. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У салоні автомобіля порушника правоохоронці вилучили кілька десятків набоїв різних калібрів та ніж. Вилучене направили на експертизу, а чоловіка доставили до відділу поліції для з’ясування обставин події.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що патрульні нагадали харків’янам про дотримання безпечної поведінки на льоду. Правоохоронці відвідали водойми Харкова та провели профілактичні бесіди з їх відвідувачами. У поліції наголосили, що температура повітря коливається, а отже тонкий шар криги, який утворився, може бути оманливим, а наслідки — фатальними. Інспектори відділу зв'язків з громадськістю провели бесіди з рибалками, підлітками та їхніми батьками про небезпеку на кризі. Нагадали містянам, як потрібно поводитись, щоб не провалитись під лід та як діяти, коли це сталося.

У ДСНС розповіли, що з початку зими на водоймах Харківської області загинули вісім людей, серед них — дитина. Четверо загиблих — рибалки. Жителів області попередили, під час зміни температури зростає небезпека провалитися на водоймі. Нагадали, що треба дотримуватися правилам безпеки та мати засоби для самопорятунку. Не варто виходити на кригу під час плюсових температур. У ДСНС розповіли, як допомогти людині, яка провалилася під лід. Для цього потрібно викликати рятувальників. А якщо людина впевнена у своїх силах, то може почати порятунок самостійно, до прибуття фахівців.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися