У Харкові затримали небезпечного водія

Чоловік мав при собі наркотики.

Водій з ознаками сп’яніння пропонував патрульним неправомірну вигоду та мав з собою, ймовірно, наркотичні речовини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Учора вдень, на вулиці Раєвського патрульні зупинили автомобіль BMW.

Під час спілкування патрульні виявили у водія ознаки алкогольного та наркотичного сп’яніння, тому запропонували йому пройти відповідний огляд. Чоловік явно не бажав проходити огляд на стан сп'яніння, натомість неодноразово пропонував патрульним неправомірну вигоду в сумі 200 доларів США.

Патрульні неодноразово попереджали громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, однак він на попередження не реагував. Поліцейські негайно викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Також під час поверхневої перевірки інспектори виявили у чоловіка речовину рослинного походження. Зі слів громадянина — це наркотики, які він придбав для власного вживання.

На кермувальника патрульні склали адміністративний протокол за ч.1 ст.130 (Відмова від огляду на стан сп’яніння) КУпАП.

Надалі обставини події встановлюватимуть слідчі.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У п'ятницю буде припинено рух однією з вулиць: як проїхати

Рух трамваїв по вул. Полтавський Шлях та вул. Залютинській, на ділянці від вул. Євгена Котляра до розворотного кола "Залютине", буде припинено з 10:00 до 12:00 10 лютого. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з необхідністю виконання АТ "Харківобленерго" ремонтних робіт на підстанції.

У цей час трамвай №3 курсуватиме наступним чином: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - пров. Рибасівський - вул. Греківська - вул. Університетська - пл. Павлівська - пл. Сергїївська - вул. Полтавський Шлях - вул. Євгена Котляра - розворотне коло "Південний вокзал".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися