У Харкові внаслідок пожежі загинули люди: що відомо

Причина виникнення пожежі встановлюється

У неділю, 12 лютого о 01:24 на номер 101 надійшло повідомлення про пожежу у приватному домоволодінні. Займання виникло за адресою вул. Гребенюківська 55, міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

За викликом виїхало 4 відділення Служби порятунку на автоцистернах та додатково відділення рятувальників Луганського гарнізону ДСНС. Коли прибули вогнеборці, пожежа охопила площу у 200 кв.м. Полум'ям охопило внутрішні приміщення та дах житлового будинку. В осередку пожежі рятувальники виявили тіла 3-х людей, особи яких наразі встановлюється.

Вогнеборцям вдалося локалізувати вогонь о 02:20, а ліквідувати о 05:21. На місці події працювала 5 одиниць техніки та 25 рятувальників ДСНС. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 11 лютого, ворожі війська завдали чергового удару по Харківській області - “прильоти” сталися в Харкові. “Увага! Жителі Харкова та області, окупанти знову завдають ударів! Не ігноруйте сигналів тривоги. Залишайтеся в укриттях!”, - застеріг жителів Харкова та області Олег Синєгубов. Потім очільник Харківської ОВА повідомив, що з за попередніми даними, зафіксовано три влучання ворожих ракет С-300 у місті. У результаті обстрілу було пошкоджено один з інфраструктурних об’єктів.

Внаслідок ударів окупантів осколкові поранення отримав 35-річний цивільний чоловік. Його госпіталізовано, медики надають всю необхідну допомогу”, - розповів начальник Харківської ОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися