Слідчі Харкова встановлюють свідків смертельної ДТП

Внаслідок аварії загинув 36-річний водій мопеда.

Подія сталась 27 вересня близько 19:00 в селі Яковлівка Лозівської громади. До поліції зателефонував чоловік, який проїжджав повз. Він повідомив, що на дорозі лежить чоловік без ознак життя, а поруч знаходиться мопед. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Працівники поліції виїхали на місце події та провели огляд. Встановлено, що по вулиці Миру сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мопеда "DELTA" під керуванням 36-річного місцевого мешканця та невстановленого транспортного засобу. Інший учасник аварії зник.

З місця ДТП правоохоронці вилучили фрагменти невідомого автомобіля: металеву рамку та сітку від рамки номеру авто.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

"Шановні громадяни, якщо вам відома будь-яка інформація за вказаним фактом просимо звертатись за телефоном 099-929-80-62 або до Лозівського РВП ГУНП в Харківській області за адресою: м. Лозова, вул. Ярослава Мудрого, буд.7, до капітана поліції Коляди Олега Юрійовича", - звертаються у поліції до громадян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Учора харків'яни чули вибухи: хто винен

Патрульні затримали чоловіка, який, імовірно, запускав феєрверки у дворі житлового будинку в Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Учора, близько 20-ї години вечора, на лінію 102 надійшов виклик про те, що на вулиці Валентинівській у дворі житлового будинку невідомі запускають феєрверки.

Патрульні негайно прибули на місце. Обстеживши прибудинкову територію, правоохоронці виявили чоловіка, поруч з яким лежали залишки використаних феєрверків.

У розмові з інспекторами чоловік зізнався, що саме він запускав феєрверки, аби вразити дівчину.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлять всі обставини події.

"Шановні громадяни, нагадуємо, що на Харківщині суворо заборонено використання піротехнічних засобів, незалежно від классу", – звертаються поліцейські до громадян.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися