На Харківщині власнику повернули авто: подробиці

Зловмиснику загрожує позбавлення волі до 5 років

У Харківській області правоохоронці викрили чоловіка у незаконному заволодінні автомобілем. Викрадачем виявився 21-річний мешканець міста Красноград. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

До поліції з заявою про зникнення автомобіля звернувся 61-річний житель міста Красноград. Власник авто повідомив, що невідомий заволодів його транспортним засобом “ВАЗ-21011”. Авто було припарковане біля під’їзду багатоповерхового будинку.

У ході проведення оперативних заходів працівники Красноградського районного відділу поліції викрили зловмисника. Ним виявився місцевий мешканець, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Він вночі взяв автомобіль потерпілого покататися.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років.

Правоохоронці повернули автомобіль власнику.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська не зменшують інтенсивності застосування ракетних та артилерійських обстрілів. У результаті ударів зазнають руйнувань об’єкти житлового сектору та цивільної інфраструктури. “Закликаємо громадян не піддаватися паніці, не поширювати не перевірену інформацію або таку, яка не підтверджена офіційними джерелами, та пам'ятати про те, що поліція завжди з народом і працює в інтересах суспільства”, - звернулися до жителів  Куп'янського району в поліції. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися