У Харківській області затримали депутата: що відомо

Під час окупації населених пунктів Харківщини депутат перейшов на бік ворога

У Харківській області слідчі повідомили про підозру колишньому депутату. Його підозрюють у співпраці з окупаційною владою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Досудове розслідування встановило, що у жовтні 2020 року 57-річного мешканця міста Куп’янськ обрали депутатом Куп’янської районної ради Харківської області. Під час окупації населених пунктів Харківщини депутат перейшов на бік ворога. 

6 липня 2022 року наказом так званого “и.о. главы временной гражданской администрации Купянского района Харьковской области” зловмисника призначили на посаду: “Исполняющего обязанности начальника отдела здравоохранения Временной гражданской администрации Купянского района Харьковской области”. Колишній депутат активно працював на новій посаді. До його обов’язків входило виконання організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій. 

Слідчі Куп’янського РВП 23 лютого повідомили 57-річному мешканцю Харківщини про підозру у скоєнні злочину. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області про підозру оголосили ще одному голові суду, який перейшов на бік ворога. Голові Балаклійського районного суду Харківської області повідомили про підозру в державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). Досудове розслідування встановило, що голова суду у квітні 2022 року виїхав з Балаклії до окупованого м. Куп’янськ, де почав будувати нову “кар'єру”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися