На Морозова у Харкові жінка вистрибнула з 13 поверху

Постраждала прийшла в гості до знайомого, який жив у цьому будинку

Сьогодні, 22 квітня, у Слобідському районі Харкова жінка вистрибнула з вікна 13 поверху. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення до поліції надійшло об 11:36. Зателефонував перехожий, який побачив що з будинку на вулиці Морозова, 32 впала жінка. Від отриманих травм потерпіла померла. Зараз поліція встановлює всі обставини справи.

Наразі відомо, що жінка прийшла в гості до свого знайомого. Через деякий час вона йому сказала, що йде додому. Але замість цього піднялася на 13 поверх та вистрибнула з вікна під’їзду. 

Інформацію зареєстрували в Журналі єдиного обліку. У поліції вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові з вікна багатоповерхового будинку на Новій Баварії випав чоловік. Загиблим виявився 41 річний місцевий житель. Сусіди кажуть, що він не зловживав алкоголем, та не можуть збагнути, що стало причиною самогубства.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Київському районі Харкова 37-річний чоловік підпалив квартиру і застрелився. Вогонь помітити сусіди, вони і викликали рятувальників. Коли співробітники ДСНС прибули на місце події, вогонь вже погас самостійно.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися