У поліції звернулися до жителів Харкова та області: що сталося

Флешмоб перенесли на територію України, щоб створити картинку про безлади в Харкові та інших містах

Поліцейські проводять невідкладні слідчі дії в рамках кримінального провадження за фактом події у центрі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Працівники ювенальної превенції, дільничні офіцери, патрульні, оперативники, кіберполіція оперативно відстежують ситуацію.

За словами начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимира Тимошка, основна мета збору молоді - дестабілізація ситуації у Харкові шляхом маніпулювання неповнолітніми дітьми. Очільник харківської поліції розповів, що субкультура виникла спочатку у Росії. Там також трапилися масові бійки, внаслідок яких є загиблі. Потім цей флешмоб перенесли на територію України.

Начальник ГУНП в Харківській області розповів: “Російські Телеграм-канали російською мовою з проросійськими текстами стравлюють дві групи молодих людей та робиться загальна картинка для російського телебачення про безлади у Харкові чи інших містах України. У кращому випадку це були б просто побої”.

Керівник поліції зазначив, що правоохоронці завчасно дізнались інформацію про організацію масової бійки та оперативно провели превентивні заходи. Це допомогло не допустили біди.

“Будьте друзями для своїх дітей, проводьте з ними більше часу, пояснюйте їм, що є добре та що є погано”, - звернувся до батьків неповнолітніх Володимир Тимошко.

Детальніше про організацію масової бійки в центрі Харкова можна дізнатися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що батьків учасників масової бійки у центрі Харкова притягнуть до відповідальності. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися