У Харкові поліція розслідує підпал мікроавтобуса

Зловмисникам може загрожувати до 10 років позбавлення волі

У Харкові поліція відкрила кримінальне провадження за фактом підпалу мікроавтобуса на Олексіївці. Про це розповіли у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

Нагадаємо, займання сталося вчора, 22 квітня, близько 03:00 на проспекті Перемоги, 67в. За даними правоохоронців, після підпалу Volkswagen Transporter покотився і врізався в стіну приватної клініки. Прибулі на місце рятувальники оперативно ліквідували загоряння.

Відзначається, що правоохоронці провели огляд місця події і вилучили записи з камер спостереження. Кримінальне провадження відкрито за статтею 194 КК України ("умисне пошкодження майна"). Зловмисникам може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові ювенальні прокурори зареєстрували кримінальні провадження щодо фільму "Дау" режисера Іллі Хржановського. Причиною стали епізоди картини "Дау. Дегенерація" у яких знімали немовлят. У харківській прокуратурі кажуть, що також виявили факти, які можуть свідчити про порушення прав і свобод дітей.





Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися