У поліції попередили жителів Харківської області про небезпеку: що сталося

Працівники Куп'янського РВП звернулися до цивільних мешканців Куп'янського району

Поліцейські закликають жителів Куп’янського району евакуюватися до більш безпечних місць. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Правоохоронці наголошують, що такі заходи на сьогодні є необхідними через активні бойові дії на даному напрямку. “На території району проходить лінія фронту і ворог постійно намагається атакувати позиції наших військових”, - зазначили у поліції регіону.

Працівники Куп'янського РВП звернулися до цивільних мешканців Куп'янського району з проханням долучитися до евакуації. Перш за все це стосується сімей з дітьми та маломобільних людей. 

“Усі евакуйовані люди отримують гуманітарну допомогу та безплатне житло у відносно безпечних районах Харківщини або за межами області. З питань проведення евакуації просимо звертатися до представників місцевої військової адміністрації або місцевої поліції”, - зауважили в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські проводять невідкладні слідчі дії в рамках кримінального провадження за фактом події у центрі Харкова. Працівники ювенальної превенції, дільничні офіцери, патрульні, оперативники, кіберполіція оперативно відстежують ситуацію. За словами начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимира Тимошка, основна мета збору молоді - дестабілізація ситуації у Харкові шляхом маніпулювання неповнолітніми дітьми. Очільник харківської поліції розповів, що субкультура виникла спочатку у Росії. Там також трапилися масові бійки, внаслідок яких є загиблі. Потім цей флешмоб перенесли на територію України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися