У Харкові «закладник» забризкав патрульного з балончика

Зловмисника помітили коли він ховав наркотики та фотографував місця закладок

Вранці, 23 квітня, у Немишлянському районі Харкова поліцейські під час пішого патрулювання побачили чоловіка, який  робив так звані закладки. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Харківської області в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Чоловіка, який щось прикопував в землю та робив знімки на мобільний телефон, патрульні побачили близько 4 години ранку. Правоохоронці підішли до нього для перевірки. Чоловік раптово дістав з кишені балончик з аерозольною речовиною, розпилив її в бік патрульного та почав тікати. Правоохоронці наздогнали та затримали зловмисника.

Виявилося, що чоловік мав із собою 47 згортків з наркотичними речовинами. Також він зізнався, що вже встиг зробити близько 360 "закладок" з наркотиками. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, а чоловік погодився вказати місця "закладок", які він зробив у  чотирьох районах Харкова.

Правоохоронець отримав тілесні ушкодження - хімічні опіки очей. Наразі слідчі вирішують питання щодо кваліфікації дій зловмисника.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що чоловіки, яких підозрюють у розправі над дівчиною у Новобаварському районі Харкова, зізналися ще в одному жорстокому вбивстві.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися