У Харкові підпалили будівлю кондитерської фабрики (Фото)

Горіла покинута будівля XIX століття колишньої кондитерської фабрики на Конторській

У четвер, 23 квітня, в Харкові поблизу центра міста горіла покинута будівля колишньої кондитерської фабрики. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області

Виклик про пожежу на Конторській, 29 надійшов до рятувальників о 16:54. До місця події направили 5 відділень на автоцистернах у складі 25 рятувальників та 1 автодрабина. 

На момент прибуття вогнеборців площа пожежі складала близько 150 квадратних метрів. Пожежу локалізували о 18:25, а остаточно ліквідували о 19:09.

В ДСНС кажуть, що ймовірною причиною пожежі є занесення відкритого джерела запалювання з зовні.

Відомо, що будівлю звели наприкінці XIX століття. Кондитерську фабрику там відкрив купець Дмитро Кромський у 1889 році. Нині вона у занедбаному стані.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові горів кінотеатр. Пожежа сталася в одному з харківських ТЦ. З будівлі торгового центру вивели на вулицю 15 людей. На щастя, ніхто не постраждав.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині через коронавірус самоізолювалися рятувальники. Причиною самоізоляції став COVID-19, який виявили у дружини одного із співробітників ДСНС.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися