У Харкові горіла багатоповерхівка: що відомо

Пожежа виникла внаслідок короткого замикання електромережі

У Харкові на вул. Бібліка, 37/8 виникла пожежа. Подія трапилась о 23:20 у квартирі на 6-му поверсі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

За даними рятувальників, пожежа виникла внаслідок короткого замикання електромережі. Там горів диван на площі 2 кв.м. Через займання рятувальники евакуювали 5 мешканців житлової 6-типоверхівки. О 00:24 роботи з ліквідації займання та евакуації людей були завершені. Працювали 2 оперативні відділення 8-ї ДПРЧ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція охорони продовжує працювати у Куп’янському районі Харківської області. Керівний склад Управління поліції охорони в Харківській області здійснив черговий виїзд на деокуповану територію Куп’янського району. Метою візиту стала перевірка організації несення служби та надання практичної допомоги поліцейськими екіпажами.  На Куп’янщині підрозділ поліції охорони відновив свою діяльність восени минулого року. Правоохоронці почали роботу задля збереження майна громадян та організації безпечного функціонування магазинів, аптек, органів місцевої влади тощо. При цьому поліцейські охорони поєднали службові обов’язки із волонтерством.

У поліції повідомили, що в одному з населених пунктів поліцейські охорони стали свідками того, як комунальники під звуки вибухів ліквідовували наслідки обстрілів, наводили лад на прибудинкових територіях, відновлювали порядок після деокупації. Офіцери поліції надали робітникам гуманітарну продукцію.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися