Правоохоронці перевіряють деокуповані території Харківської області: що відомо

Перевіряють організацію несення служби та надання практичної допомоги поліцейськими екіпажами

Поліція охорони продовжує працювати у Куп’янському районі Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Керівний склад Управління поліції охорони в Харківській області здійснив черговий виїзд на деокуповану територію Куп’янського району. Метою візиту стала перевірка організації несення служби та надання практичної допомоги поліцейськими екіпажами. 

На Куп’янщині підрозділ поліції охорони відновив свою діяльність восени минулого року. Правоохоронці почали роботу задля збереження майна громадян та організації безпечного функціонування магазинів, аптек, органів місцевої влади тощо. При цьому поліцейські охорони поєднали службові обов’язки із волонтерством.

Під час візиту на Куп'янщину правоохоронці доставили прикордонникам та дітям молочну продукцію. 

У поліції повідомили, що в одному з населених пунктів поліцейські охорони стали свідками того, як комунальники під звуки вибухів ліквідовували наслідки обстрілів, наводили лад на прибудинкових територіях, відновлювали порядок після деокупації. Офіцери поліції надали робітникам гуманітарну продукцію.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що особовий склад ГУНП в Харківській області доставили до територіальних підрозділів для перевірки 65 осіб. Причиною затримання людей стала підозра у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності.  Також за добу правоохоронці в регіоні перевірили понад 3350 транспортних засобів. Перевірки проводять з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин. Перевіряють автомобілі на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися