У Харкові одну із вулиць перекрили до кінця тижня

В Основ'янському районі проводять ремонт дорожнього покриття

У Харкові вулицю Валдайську в Основ'янському районі перекрили до кінця тижня. Як розповіли в КП "Дорремострой", це пов'язано з ремонтом дорожнього покриття.

Варто відзначити, що на цій ділянці трафік автомобілів, в тому числі вантажних, великий. Крім того, дорога є і об'їзною.

Передбачається, що ремонтні роботи завершаться до кінця тижня. Так, на час проведення ремонту рух транспорту по вул. Валдайській перекрито, об'їзд організовано по прилеглих вулицях.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові на місці легендарної будівлі у провулку Театральному планують збудувати багатоповерховий житловий будинок з підземним паркінгом. Відомо, що зараз на цьому місці знаходиться занедбана будівля, яку в народі називають "дахом світу". Будинок побудовали в 1910 році за проектом архітектора Лева Тервена. Його спочатку планували використовувати як готель, проте цим планам не судилося збутися: вже в радянський час туди заселили метеорологів. У 70-х роках будівля згоріла і з тих не ремонтувалася.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися