Аварійно небезпечна ділянка: в Харкові на Героїв Праці встановлюють світлофор

Перевищення швидкості на цій ділянці не раз призводило до серйозних аварій

У Харкові на одній з улюблених вулиць автомобілістів-лихачів встановлюють новий світлофор. Про це повідомили у відділі комунікації Харківської міської ради, передає NewsRoom.

Так, за інформацією чиновників, зараз на вулиці Героїв Праці в районі Журавлівського водосховища встановлюють острівець безпеки, а також монтують світлофорний об'єкт. Раніше там був тільки нерегульований перехід, яким пішоходи користувалися вкрай рідко із-за ризику потрапити під колеса одного з лихачів. Перевищення швидкості на цій ділянці вулиці Героїв Праці не раз призводило до серйозних аварій.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області прокуратура повідомила про підозру керівникові одного із ТОВ, яке виконувало реконструкцію мосту через річку Уди. Службовця інкримінують заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах та службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України). За версією слідства, в 2015 році товариство з обмеженою відповідальністю уклало договір з одним із селищних рад Харківського району на виконання робіт по реконструкції мосту через річку Уди.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися