У Харківській області підірвали кілька десятків снарядів

Піротехніки розмінували снаряди часів Другої світової війни

На Харківщині піротехніки розмінували 383 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Про це розповіли у відділі комунікації ГУ ДСНС України в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що вчора, 23 квітня, піротехніки проводили обстеження території, вилучення та знешкодження вибухонебезпечних предметів в Чугуївському районі області та Основ'янському районі міста.

Зазначається, що співробітники ДСНС в загальному знищили 383 боєприпаси, з яких одна мінометна міна, 32 артснаряди різного калібру та 350 набоїв.

Рятувальники звернулися до громадян з проханням у разі виявлення вибухонебезпечних предметів не чіпати їх і відразу телефонувати за номером 101 або 102.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові "закладчик" забризкав патрульного з балончика. Вранці, 23 квітня, у Немишлянському районі поліцейські під час пішого патрулювання побачили чоловіка, який робив так звані закладки. Чоловік раптово дістав з кишені балончик з аерозольною речовиною, розпорошив його в бік патрульного і почав тікати.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися