Під Харковом від палаючої трави зайнялося занедбаний будинок

До місця події були направлені два відділення пожежників

У Мерефі від палаючої трави зайнялася занедбана будівля. Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС в Харківській області.

За даними рятувальників, пожежа виникла вчора, 24 квітня, о 15:26 у Мерефі на вулиці Інститутській. Зазначається, що до місця події були направлені два відділення пожежників.

Як з'ясувалося на місці події, горіла суха трава на площі 800 кв. м і занедбаний будинок площею 130 кв. м, який зайнявся від загоряння сухої рослинності. Вогонь загасили за допомогою трьох ручних стволів від пожежних автоцистерн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині у Валківському районі під час загоряння сухої трави врятували від вогню два житлових будинки.

Читайте також: у четвер, 23 квітня, у Харкові поблизу центру міста горіла покинута будівля колишньої кондитерської фабрики. Зазначається, що на момент прибуття вогнеборців площа пожежі склала близько 150 квадратних метрів. У ДСНС кажуть, що ймовірною причиною пожежі стало занесення відкритого джерела запалювання ззовні. Відомо, що будинок звели в кінці XIX століття. Кондитерську фабрику там відкрив купець Дмитро Кромський в 1889 році. Зараз вона знаходиться в занедбаному стані.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися