Два тижні не виходив на зв'язок: сусіди загиблого в Харкові чоловіка бачили на тілі сліди від кульових поранень

Раніше поліція стверджувала, що медичні експерти не виявили на тілі чоловіка видимих ознак насильницької смерті

У Харкові поліція розслідує обставини смерті чоловіка, який близько двох тижнів не виходив на зв'язок. Передбачається, що чоловіка могли вбити при продажу авто.

Нагадаємо, раніше в прес-службі Нацполіції в Харківській області повідомляли, що до них надійшла заява від 52-річного чоловіка. Він розповів, що його товариш, який проживає в селищі Жуковського в Харкові, з 9 квітня не виходить на зв'язок. Він вважає, що з його знайомим щось сталося. Також заявник додав, що родичі чоловіка знаходяться за межами України.

Так, 22 квітня за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Київського відділу поліції. У квартирі поліцейські виявили 51-річного чоловіка без ознак життя. Як повідомили у відділі комунікації "главку", під час огляду судово-медичні експерти не виявили на тілі видимих ознак насильницької смерті.

Однак, як вдалося з'ясувати "Коментарям", смерть чоловіка настала від вогнепального поранення. Вбивство сталося в людний час - близько 18:00, при цьому ніхто з жителів не почув звуків пострілу. Також, судячи з фотографій, які слідчі показали мешканцям будинку вбитого, на його тілі - сліди від пострілів у лоб і груди.

Також з'ясувалося, що при огляді помешкання покійного виявлені саморобні кулі і пістолет "Сталкер". Також встановлено, що чоловік продав свій автомобіль, але гроші в будинку загиблого не виявлено.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст 115 КК (умисне вбивство).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині в Лозовій в будинок до 65-річної місцевої жительки увірвався невідомий і вимагав гроші.



Джерело: comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися