У Харківській області СБУ затримала торговців наркотиками

Наркотики відправляли в різні області України поштою

На Харківщині СБУ викрила групу, яка реалізовувала наркотики в різні регіони України. Про це повідомили в прес-службі відомства.

За даними правоохоронців, до складу групи входили начальник аптеки медичного пункту одного з підрозділів Нацгвардії і два спільника з Харківської та Київської областей.

Слідчі встановили, групування підшукувало клієнтів через особисті зв'язки, товар відправляли по пошті в різні регіони України. Факт реалізації партії наркотиків співробітники СБУ задокументували в одному з міст Київської області. На вулиці в місті Лозова затримали учасників угруповання під час продажу півкілограма канабісу.

Фігурантам повідомили про підозру у ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28 і ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене злочинною групою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині в Лозовій в будинок до 65-річної місцевої жительки увірвався невідомий і вимагав гроші.



Джерело: https://ssu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися