Порушення карантину: в центрі Харкова працював ресторан

Власникам закладу загрожує штраф до 50 тисяч гривень

У центрі Харкова, порушуючи карантин, працював ресторан. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

Зазначається, що 24 квітня у соцмережі з'явилися скріншоти відео з ресторану Osteria il Tartufo по вулиці Культури, 20в. На кадрах видно, що в ресторані знаходяться відвідувачі, стіл із стравами, а також чек майже на 27 тисяч гривень.

Наразі проводиться перевірка та з'ясовуються всі обставини правопорушення. За даним фактом поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 17 тисяч гривень до 51 тисячі гривень або арешт строком до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області зафіксували 147 хворих коронавірусом. Так, за останню добу в регіоні лабораторно підтвердили 22 нових випадки коронавірусу. Читайте за посиланням.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися