Під Харковом розшукують 6-річну дівчинку

Останній раз дитину бачили у неділю ввечері

На Харківщині поліція встановлюється місцезнаходження Мілени Шевельової, 2013 року народження. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомляється, що дівчинка 26 квітня близько 18:00 пішла з дому в селі Соснівка Золочівського району та до теперішнього часу не повернулася.

Дитині на вигляд 6-7 років, зріст 130 см, худорлявої статури, коротке світле волосся, зелено-карі очі, носить окуляри.

Дівчинка була одягнена в куртку бузково-рожевого кольору з капюшоном, чорні кросівки "Nike" з рожевими вставками, чорні спортивні штани.

Правоохоронці повідомляють, що на розшук дитини по тривозі піднятий особовий склад Золочівського відділення поліції та найближчих територіальних підрозділів поліції. До пошукових заходів також приєдналися курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ.

У разі, якщо комусь щось відомо про місцезнаходження дитини, у поліції просять повідомити про це за телефонами: (05764) 5-14-33, (063)830-47-68, (05764)5-16-63 , 102 або іншими доступними способами.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині розшукали підлітка, який втік з лікарні. Як з’ясувалося, 17-річний хлопець прямував в гості до хресної в Сумську область.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися