Дитину, яка зникла на Харківщині шукають півтисячі людей, водолази та авіація (Фото)

Дитина пропала учора ввечері

На Харківщині тривають пошуки 6-річної Мілени Шевельової в селі Соснівка Золочівського району, яка зникла напередодні ввечері. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передають "Коментарі. Харків".

Повідомляється, що у пошукових заходах беруть участь працівники територіальних відділів поліції, військовослужбовці Нацгвардії України, співробітники ДСНС, курсанти ХНУВС та НАНГУ, волонтери, представники місцевої влади, громадськість – всього близько півтисячі людей.

Також до пошуків залучили водолазів та авіацію.

Зараз учасники операції відпрацьовують населений пункт та прилеглі до нього села, ретельно прочісують поля, посадки, яри та занедбані будівлі, водойми, ліс.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що у неділю ввечері, 26 квітня, дівчина пішла з дому в селі Соснівка та до теперішнього часу не повернулася. Її прикмети: на вигляд 6-7 років, зріст 130 см, худорлявої статури, коротке світле волосся, зелено-карі очі,  носить окуляри. Була одягнена в куртку бузково-рожевого кольору з капюшоном, чорні кросівки "Nike" з рожевими вставками, чорні спортивні штани.     




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися