У Харківській області сталася трагедія через електрику

Чоловіка не вдалося врятувати.

О 07:17 13 квітня сталася пожежа в квартирі житлового двоповерхового будинку за адресою: м. Богодухів, вул. О.Чалого, 12. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС в Харківській області.

На гасіння пожежі виїхало 1 відділення ДСНС. Горіли домашні речі на площі 3 кв.м. На місці пожежі виявлено тіло власника квартири, 1968 року народження. Локалізовано пожежу о 07:30, а повністю ліквідовано о 07:40. Причина – коротке замикання електропроводки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області готуються до початку очного освітнього процесу

Сільські школи низки прикордонних населених пунктів пошкоджені або зруйновані окупантами. На Дергачівщині пропонують створювати опорні школи на базі наявних у населених пунктах громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Заклади будуть забезпечені укриттями. Учнів зі знищених шкіл переводитимуть до опорних.

"Ми працюємо над такою концепцією, адже вже маємо готуватися до відновлення очного освітнього процесу після нашої перемоги. Планується забезпечення освітніх закладів шкільними автобусами, які будуть довозити школярів із сіл та селищ до навчальних закладів", - пояснив перший заступник начальника Харківської районної військової адміністрації Володимир Усов.

У квітні харків’яни отримають нові платіжки за газ: деталі

На численні прохання споживачів, ГК "Нафтогаз України" і ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання і розподіл газу в одному файлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківгаз".

Вже у квітні клієнти ГК "Нафтогаз України", а також Кропивницької філії "ГАЗМЕРЕЖІ", АТ "Дніпрогаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", "АТ Криворіжгаз" і АТ "Донецькоблгаз" отримають березневі рахунки та матимуть можливість переконатися, наскільки це зручно та комфортно. Адже всі реквізити,  індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати зібрано в одному місці.

"До того ж зменшення кількості паперових платіжок суттєво скоротить витрати на друк та доставку квитанцій, що допоможе нам зберегти не одне дерево та бути більш дружніми до довкілля. Зверніть увагу! В особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни", – зазначають у газовій компанії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися