6-річну дівчинку, яку майже добу розшукували в Харківській області, знайшли мертвою

За попередніми даними, дитина померла від переохолодження.

Майже добу у Золочівському районі на Харківщині шукали 6-річну дівчинку, яка зникла напередодні ввечері. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передають "Коментарі. Харків".

Дитину пошуковці виявили на краю поля за 8 кілометрів від села Соснівка Золочівського району. За попередніми даними, дівчинка померла від переохолодження. 

На пошуки дитини залучили близько півтисячі людей, водолазів та авіацію. У пошукових заходах брали участь працівники територіальних відділів поліції, військовослужбовці Нацгвардії України, співробітники ДСНС, курсанти ХНУВС та НАНГУ, волонтери, представники місцевої влади, громадськість.

У поліції подякували всім небайдужим, хто долучився до пошукової операції та висловили співчуття рідним та близьким дитини.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що харківська поліція розслідує обставини вбивства чоловіка у Київському районі Харкова, тіло якого знайшли у власній квартирі. До правоохоронців зателефонував товариш потерпілого, та повідомив, що останній вже майже два тижні не виходить на зв'язок.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися