На Харківщині дівчинка винесла трьох маленьких дітей з палаючого будинку

Вигоріла дитяча кімната, де спали четверо дітей

На Харківщині в Шевченківському районі в житловому будинку в селі Гроза 27 квітня в 03:00 сталася пожежа. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління ДСНС в Харківській області.

За даними рятувальників площа горіння становила близько 10 кв. м. У результаті пожежі постраждав 42-річний чоловік. Його доставили до опікового центру Харкова з ушкодженнями голови, рук, тулуба і дихальних шляхів.

У свою чергу сусіди потерпілого розповіли, що в будинку було всього шестеро осіб: двоє дорослих (жінка та її товариш) і четверо дітей. Старша 14-річна дівчинка Віола прокинулася вночі від їдкого диму і винесла трьох дітей з дому. Потім вона повернулася і розбудила дорослих.

Односельці у соціальних мережах відзначають, що вигоріла дитяча кімната, де спали четверо дітей. Згоріли речі. Сім'я потребує допомоги волонтерів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області майже добу шукали зниклу у Золочівському районі 6-річну дівчинку. На жаль, дитину знайшли мертвою. Читайте за посиланням.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися