По Харкову розгулювала оголена жінка з ножем у руках та людською головою (Відео 18+)

Попередньо встановлено, що відрізана голова належить 13-річній донці жінки

Сьогодні, 30 квітня, у Харкові затримали жінку, яка розгулювала містом з ножем у руках та пакетом, у якому була відрізана жіноча голова. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення до поліції надійшло близько 6:00. Жінку затримали на вулиці Полтавський шлях.  Вона була оголена та знаходилася в неадекватному стані. 

"Будь що пояснювати та розповідати працівникам поліції жінка відмовилася. Для з’ясування обставин події її доставлено до Холодногірського відділу поліції", - йдеться у повідомленні.

Також правоохоронці повідомили, що сьогодні, 30 квітня, о 8:25 до Дергачівського відділу поліції зателефонував 40-річний мешканець села Подвірки. Чоловік розповів, що виявив у будинку, де мешкає разом зі своєю 38-річною сестрою та її 13-річною донькою, обезголовлене тіло племінниці. 

Інформацію про дані події зареєстрували в журналах обліку територіальних підрозділів поліції. Усі обставини встановлюються.


Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові поліція розслідує обставини вбивства чоловіка у Київському районі міста, тіло якого знайшли у власній квартирі. Відомо, що потерпілий кілька тижнів не виходив на зв'язок. Про його зникнення правоохоронцям повідомив товариш.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися