На Харківщині чоловіка, який знаходився у розшуку, знайшли мертвим (Фото 18+)

За версією слідства розшукуваного вбив товариш по чарці

У Харківській області правоохоронці знайшли мертвим 42-річного мешканця села Олексіївка Краснокутського району, який 5 років перебував у розшуку як особа, що переховувалась від суда і слідства. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у відділі комунікації поліції Харківської області.

Тіло чоловіка знайшли закопаним поблизу одного із будинків у селі.

За даними слідства, чоловіка вбили навесні 2015 року. Загиблий разом із 65-річним односельцем розпивали алкоголь. Між чоловіками виникла сварка. В ході конфлікту односелець вдарив чоловіка металевою кувалдою. Від отриманих тілесних ушкоджень останній помер. Щоб приховати злочин, вбивця закопав тіло загиблого поблизу свого домоволодіння.

Наразі чоловіка затримали. У поліції розпочали кримінальне провадження за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудове розслідування триває. Призначена низка експертиз та вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові затримали жінку, яка розгулювала з ножем у руках та людською головою у пакеті. За попередньою версією слідства, вона вбила свою 13-річну доньку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися