Що поліцейські знайшли у жителя Харківської області (ФОТО)

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження

У жителя міста Барвінкове поліцейські вилучили чималу кількість боєприпасів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У четвер, 4 травня, працівники карного розшуку спільно зі слідчими відділення поліції № 1 Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області провели санкціонований обшук за місцем мешкання 39-річного чоловіка.

Правоохоронці вилучили:

  • 10 кг артилерійського пороху,

  • 4 тротилові шашки,

  • штик-ніж,

  • запал до гранати,

  • 48 патронів калібру 12,7 мм,

  • 2340 патронів калібру 7,62 мм

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині поліцейські виявили факти продажу неповнолітнім електронних цигарок. Порушення чинного законодавства правоохоронці виявили 1 травня в ході патрулювання міста Нова Водолага. Правоохоронці виявили та задокументували факт продажу 14-літньому хлопцю електронної цигарки з рідиною, що містить 1,8% нікотину. 

2 травня у Харкові поліцейські викрили реалізатора, який продав дитині електронну цигарку. Правоохоронці задокументували факт продажу 11-річному хлопцю електронної цигарки із рідиною, що містить 3% нікотину. Щодо порушників склали протоколи про адміністративне правопорушення. Покарання за вказане правопорушення передбачає штраф від двохсот до шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Правоохоронці попередили про адміністративну відповідальність, яка настає не тільки для реалізатора закладу, а також для його власника.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися