У Харкові в трамваї побилися кондуктор та пасажир. Соцмережі

Причиною бійки у харківському трамваї стала решта, яку кондуктор дав монетами

В одному з трамваїв Харкова сталася бійка між кондуктором та пасажиром. Про це повідомляють очевидці у соцмережах, передають "Коментарі. Харків".

Повідомляється, що у трамваї, який курсує за 26 маршрутом, стався конфлікт між кондуктором та пасажиром напідпитку. Очевидці пишуть, що пасажир не захотів брати решту за квиток монетами та зухвало відповів кондуктору. Це і стало причиною бійки.

Пізно ввечері у неділю, 2 лютого, один з пасажирів виклав у соцмережі відео з місця події. Щоправда самого інциденту на ньому немає. На відео видно, що біля трамваю стоїть патрульний автомобіль поліції. Копи спілкуються на вулиці з чоловіками. Двері трамваю відчинені. Пасажири терпляче чекають, коли громадський транспорт повернеться на маршрут. 

Хто викликав поліцію на місце події та які травми отримали учасники бійки наразі невідомо. У прес-службі патрульної поліції з'ясовують всі обставини справи. Інцидент пообіцяли прокоментувати пізніше.


Раніше "Коментарі. Харків" писали, що з весни Харків переходить на оплату проїзду в громадському транспорті карткою "E-ticket". Харків'ян попросили заздалегідь придбати нову проїзну карту, щоб не створювати ажіотажу. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися