Намагався підкупити копів: у Харківській області рецидивіста кинули за ґрати

Фігурант хотів уникнути адміністративної відповідальності

На Харківщині рецидивіста кинули до в'язниці за спробу підкупити копів. Про це йдеться у вироку Куп'янського міськрайонного суду.

За даними правоохоронців, раніше судимий чоловік, вдень 8 лютого 2020 року їхав на незареєстрованому мопеді "Мустанг", без номерного знаку, без водійського посвідчення по вулиці Привокзальній в місті Куп'янськ, де його зупинили поліцейські. Щоб уникнути адміністративної відповідальності, водій дістав з кишені 2 тис. грн і поклав їх на панель службового авто. Поліцейські відмовилися від хабара і викликали слідчих.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України, призначивши покарання у вигляді двох років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові суд виніс вирок чоловікові, який влаштував бійку в кафе за відмову випити з ним. Конфлікт стався 26 липня минулого року в закладі "Їжачок". П'яний фігурант вдарив одного з гостей ногою по голові. У результаті чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму із струсом мозку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися