У Харкові напали на журналіста: поліція почала розслідування

На 28-річного чоловіка напали невідомі і відібрали рюкзак

Харківські правоохоронці встановлюють особи невідомих, які напали на журналіста у Шевченківському районі. Про це розповіли в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

Зазначається, що інцидент стався 1 травня близько 23:00 на пр. Науки. За даними "главку", на 28-річного чоловіка напали невідомі і відібрали рюкзак, в якому знаходилися ноутбук, телефон і зброя.

За вказаною адресою виїхали керівництво та слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції. Силовики провели огляд місця події, опитали свідків, вилучили записи з камер відеоспостереження.

При огляді прилеглої території працівники поліції виявили рюкзак з речами потерпілого чоловіка. Потерпілий з забиттям тіла та обличчя звернувся за допомогою до лікарні.

Слідчим Шевченківського відділу поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст 187 (розбій) та ч. 2 ст. 345-1 (погроза або насильство щодо журналіста) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання із санкцій статей передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Встановлюються всі обставини кримінального злочину і причетних до нього людей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області рецидивіста кинули до в'язниці за спробу підкупити копів.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися