У Харкові в ДТП постраждали чотири особи: подробиці

На проспекті Гагаріна 23 травня зіштовхнулось п’ять транспортних засобів

Поліція встановлює обставини масштабної дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася у Харкові 23 травня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Повідомляється, що зіштовхнулись п’ять транспортних засобів Chevrolet Volt, Skoda Octavia, Nissan Juke, Audi А6 та рейсовий автобус Ivan.

Повідомлення про подію на проспекті Гагаріна отримали правоохоронці 23 травня.

“Внаслідок аварії травмувались чотири людини: 60-річна пасажирка автобуса, 48-річний водій Audi, 34-річний водій та 61-річна пасажирка Nissan. Постраждалих доставили до лікарні”, - повідомили у поліції.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Рятувальники деблокували з понівеченої в результаті ДТП автівки постраждалих жінок. У вівторок, 23 травня о 15:37 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю декількох легкових автомобілів та пасажирського автобуса, що трапилась на проспекті Гагаріна міста Харкова. На місці події рятувальникам довелось застосувати спеціальне аварійно-рятувальне обладнання, щоб деблокували постраждалих жінок з автомобіля. Після чого ДСНСники допомогли медикам доправити постраждалих до автомобіля екстреної медичної допомоги. Деталі події з’ясовують правоохоронці.

Також поліція встановлює обставини ДТП з постраждалими у Харківській області. У результаті ДТП п’ятеро травмованих. Трьох дітей та двох дорослих з травмами різного ступеня тяжкості доставили до лікарні у Харкові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися