У Харкові досі ліквідують аварію на проспекті Гагаріна: у чому складність

На проспекті Гагаріна продовжують відновлювати колектор

Бригади КП "Харківводоканал" продовжують усувати аварійну ситуацію на каналізаційному колекторі діаметром 1500 мм на пр. Гагаріна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомив сьогодні, 26 травня, заступник директора з виробництва комплексу "Харківводовідведення" Ігор Вороненко, фахівці вже замінили 90 м трубопроводу. За його словами, ремонтно-відновлювальні заходи проводяться цілодобово, і в них щодня задіяно близько 50 працівників та 30 одиниць спеціалізованої техніки.

"Проводимо ремонт із залученням фахівців не лише наших підрозділів, а й інших міських служб. Реконструкція дуже трудомістка. Продовжуємо локалізацію аварійної ділянки колектору та одночасно проводимо перекладання трубопроводу поліетиленовою трубою, яка має 50-річний термін експлуатації і не піддається корозії", - повідомив Ігор Вороненко.

Нагадаємо, попередньо заміні підлягає близько 700 м колектору.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харківська газова компанія зменшила тарифи на деякі послуги: хто платитиме менше

АТ "Харківгаз" зменшив вартість повірки газових лічильників для комунальних підприємств та бізнесу.

Для підтримки бізнесу, комунальних підприємств та об’єктів критичної інфраструктури в умовах воєнного стану, АТ "Харківгаз" зменшив вартість повірки газових лічильників та манометрів у метрологічному центрі компанії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію газової компанії. 

При цьому вартість повірки промислових приладів обліку газу зменшена на 20%. Вартість повірки манометрів знижена майже вдвічі. Зміни вартості послуг торкнуться і побутових споживачів газу. Для родин Харківської області, які бажають провести позачергову повірку побутових лічильників у оселях, чек за відповідні послуги також зменшиться на 20%.

На відміну від планової повірки газових лічильників, що є безкоштовною для побутових споживачів газу, позачергова повірка проводиться за бажанням та за кошти споживача.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися