Зі штабу губернатора Кучера йдуть волонтери

За словами волонтерів, в штабі Олексія Кучера по боротьбі з коронавірусом не відзвітували про витрачені кошти

У Харкові проект "НК Волонтери" в односторонньому порядку виходить зі створеного з ініціативи губернатора Олексія Кучера волонтерського штабу по боротьбі з пандемією коронавірусу. Про це на своїй офіційній старінці в Facebook заявив керівник обласної організації ПП "Національний Корпус" Костянтин Немічев.

Примітно, що до штабу приєдналася купа благодійних фондів. Однак в облдержадміністрації, за словами Немічева, не відзвітували, куди були витрачені, надані ними кошти.

"Нам такі штаби не потрібні. Ми очікували справжньої взаємодії, а отримали порожні слова і обіцянки", - заявив Костянтин Немічев.

Крім того, керівник обласної організації "Національного Корпуси" говорить про те, що робота штабу звелася практично до одного - запуску телефону гарячої лінії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 2 квітня на Харківщині почала свою роботу волонтерська "гаряча лінія" з питань COVID-19. Повідомляється, що волонтери відповідатимуть на будь-які питання про симптоми захворювання, алгоритму дій, епідситуації в області тощо. "Гаряча лінія" повинна охопити два напрямки - інформування населення та надання допомоги тим, хто її потребує. Зокрема, допомогти літнім людям придбати їжу та побутові речі і доставити їх додому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися