Одну з центральних вулиць Харкова перекриють на два роки

Об'їзд закритої ділянки організовано по прилеглих вулицях

У Харкові вулицю в центрі закривають на два з половиною роки. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури Харківської міської ради.

У міськраді зазначили, що рух транспорту по вул. Садовій заборонили з 6 травня поточного року до 30 грудня 2022 року. За словами комунальників, це пов'язано з будівництвом житлових будинків по вул. Садовій, №7 та 9.

Відомо, що об'їзд закритої ділянки організовано по прилеглих вулицях: вул. Маршала Бажанова, вул. Пушкінській, пров. Театральному, вул. Потебні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області розшукали зловмисника, який переховувався від органів слідства. За даними правоохоронців, в січні до поліції із заявою звернулася 30-річна жінка і повідомила, що на вулиці Харківській у Чугуєві її пограбував невідомий - відібрав мобільний телефон. За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисник намагався уникнути покарання за вчинення кримінального злочину і переховувався від поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися