Приєднати Харків до Бєлгородської області «придумали» у росії

У росії хочуть приєднати Харків, щоб припинити обстріли Бєлгорода.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив про необхідність приєднати Харків до його регіону, щоб припинити обстріли російських прикордонних районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію УНІАН.

Заява прозвучала в інтерв'ю одному з російських пропагандистських каналів.

"Кореспондент: Що ще можна зробити для безпеки територій прикордонних районів?

Гладков: Харків приєднати до Бєлгородської області.

Кореспондент: Ви вірите в цю можливість?

Гладков: Це найкращий спосіб вирішення проблеми обстрілів Бєлгородської області."

Варіант з припиненням війни або хоча б з припиненням обстрілів Харкова і районів Харківської області Бєлгородський губернатор навіть не згадав.

Ситуація в Білгородській області - останні новини

Прикордонні з Україною райони Бєлгородської області піддаються систематичним обстрілам. Українська сторона не бере на себе відповідальність за ці події, але достеменно відомо, що саме Бєлгородська область є основною перевалочною базою для російських військ, які перебувають на українському Донбасі. Самі ж росіяни визнають, що прильоти вражають військові об'єкти регіону.

Днями під черговий обстріл потрапив і сам губернатор Бєлгородчини В'ячеслав Гладков. Це сталося під час його робочої поїздки в місто Шебекіно поруч з українським кордоном.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові 29 та 30 травня громадський транспорт змінить маршрут: як курсуватиме, дивіться за посиланням.

Тролейбуси №24, 56 та 267 тимчасово курсуватимуть за зміненими маршрутами. Рух тролейбусів на вул. Амурській та розворотному колі "Ст. м. "Академіка Барабашова" буде припинений з 9:30 до 16:00 29 та 30 травня.

Також рух трамваїв на вул. Молочній та пл. Захисників України, на ділянці від вул. Плеханівської до пр. Героїв Харкова, буде припинений з 9:30 до 15:00 29 травня.

Комунальники Харкова повідомили про крадіжки: до чого це може призвести

У Харкові почастішали крадіжки контактної мережі електротранспорту. Останнім часом у місті значно почастішали випадки крадіжок контактної мережі міського електротранспорту. Це призводить до зупинки руху трамваїв та тролейбусів на тривалий час та щомісячно завдає значну шкоду комунальному господарству міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Подальше викрадення контактних та живлячих мереж може призвести до відміни або значного скорочення цілих маршрутів, наприклад таких як трамваї №16, №27 та інші.

Комунальники звертають увагу, що спеціалісти з ремонту контактних мереж працюють лише у денний час та на спеціальному автотранспорті, тому, якщо ви побачили осіб, які проводять будь-які роботи на контактній мережі у нічний час або без спеціального автомобіля – це ймовірні крадії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися