Відрізала доньці голову: мати дівчинки хоче вийти з Харківського СІЗО на час слідства

Ще під час обрання запобіжного заходу адвокат наполягала на домашньому арешті

Жінка, яку підозрюють у вбивстві дочки, хоче вийти з Харківського СІЗО на час слідства. Про це повідомили в прес-службі Харківського апеляційного суду.

Апеляційне оскарження запобіжного заходу підозрюваної у вбивстві дівчинки, призначене на 28 травня. Відзначається, що переглянути зміст в СІЗО для жінки просить адвокат.

"В апеляційній скарзі захисник ставить питання про скасування постанови слідчого судді з призначенням запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту, вважаючи, що утримання під вартою є винятковим запобіжним заходом", - пояснила прес-секретар суду Євгена Бондаренко.

Нагадаємо, 30 квітня жінці, яку підозрюють у жорстокому вбивстві дочки, обрали запобіжний захід: два місяці вона перебуватиме під вартою. У залі суду її адвокат наполягала на домашньому арешті, оскільки підозрювана не визнавала провини і немає доказів, що злочин скоїла вона.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що рано вранці 30 квітня перехожі повідомили поліцейським, що під Харковом в Подвірках йде оголена жінка. Поліцейські затримали її, в руках у жінки був ніж і пакет, в якому лежала людська голова. Пізніше до поліції зателефонував брат жінки, він виявив вдома обезголовлене тіло племінниці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися