Кому у Харкові пропонували хабар п’ять разів за добу

Водії напідпитку у Харкові намагалися підкупити поліцейських, щоб уникнути відповідальності.

За минулу добу патрульні зафіксували 5 фактів пропозиції неправомірної вигоди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Зокрема, вчора ввечері, на вулиці Тимірязєва патрульні зупинили водія мототранспорту за порушення ПДР.

Під час спілкування інспектори виявили у кермувальника ознаки алкогольного сп'яніння, тому запропонували йому пройти відповідний огляд. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою газоаналізатору Drager на місці, результат якого склав 2.06 проміле.

За не притягнення до відповідальності чоловік запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду у сумі 400 доларів США. Патрульні неодноразово попереджали громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. Однак водій не реагував на попередження.

Для фіксації обставин події поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу.

На громадянина патрульні склали адміністративний протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння) КУпАП.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові 30 травня громадський транспорт змінить маршрут: як курсуватиме, дивіться за посиланням.

Тролейбуси №24, 56 та 267 тимчасово курсуватимуть за зміненими маршрутами. Рух тролейбусів на вул. Амурській та розворотному колі "Ст. м. "Академіка Барабашова" буде припинений з 9:30 до 16:00 30 травня. 

Харків’ян попереджають про обмеження руху транспорту: як можна об’їхати

У зв’язку з ремонтом автошляху Дергачі – Дворічний Кут на ділянці по вул. Матюшенка з 29 травня по 4 червня можливі ускладнення руху автотранспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. Мешканців Харківської області просять використовувати альтернативні маршрути, дивіться за посиланням.

Комунальники Харкова повідомили про крадіжки: до чого це може призвести

У Харкові почастішали крадіжки контактної мережі електротранспорту. Останнім часом у місті значно почастішали випадки крадіжок контактної мережі міського електротранспорту. Це призводить до зупинки руху трамваїв та тролейбусів на тривалий час та щомісячно завдає значну шкоду комунальному господарству міста. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися