Ігор Терехов розповів, куди ховатися у Харкові під час тривоги

Де знайти укриття у Харкові повідомив мер міста.

Під час сигналу повітряної тривоги харків’яни можуть безперешкодно заходити до всіх укриттів. Про це сьогодні, 1 червня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов. Він зазначив, що через близькість Харкова до кордону з рф питання роботи укриттів знаходиться на особливому контролі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

"Ми підготували укриття, відкрили їх та ретельно контролюємо їхню роботу. Таким було завдання ще на початку війни. Були певні недоліки, але зараз ми вибудували таку систему, щоб люди могли безперешкодно заходити до укриттів", - зазначив Ігор Терехов.

Також він підкреслив, що станції харківського метрополітену працюють у режимі укриттів цілодобово.

Нагадаємо, що за потреби харків'яни можуть скористатися інтерактивною картою укриттів. Крім того, в місті встановлені інформаційні вказівники з напрямком руху до найближчих сховищ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

З 01 червня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті "Балаклія - Залиман - Савинці". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щочетверга.

Вартість проїзду "Балаклія - Залиман" - 45 грн. Розклад можна подивитися за посиланням.

У Харкові підозрюють у злочині працівників "Харківгазу": що накоїли чоловіки

 Допомагали окупантам в налагодженні газопостачання — двом робітникам АТ "Харківгаз" повідомлено про підозру.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова заочно повідомлено про підозру двом чоловікам за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Що саме робили пристосуванці, читайте за посиланням.



роберт

2 червня 2023, 11:14

На фоне Киева с погибшим ребенкой и двумя женщинами в Дарницком районе-КЛасс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися