У Харківській області стався сильний вибух: є постраждалі

Внаслідок вибуху травми отримав 61-річний чоловік

1 червня у с. Гракове Чугуївського району стався черговий вибух вибухонебезпечного предмету. До районної лікарні самостійно звернувся чоловік, 1962 року народження, який на тракторі наїхав на протитанкову  міну та підірвався. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на Головне управління ДСНС України у Харківській області.

Наразі постраждалий перебуває у медичному закладі, його оглядають лікарі, діагноз встановлюється.

"Звертаємось до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112"", – наголошують рятувальники.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як харків’яни оплачують комунальні послуги та чи зможуть "триматися на плаву" тепломережі

У КП "Харківські теплові мережі" розповіли, завдяки чому підприємство працює

Важкий опалювальний сезон –  велика ремонтна кампанія. В планах КП "Харківські теплові мережі" – 7 великих об’єктів, 220 кілометрів мереж, 21 ЦТП, 20 теплових камер, 14 мобільних котелень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Такий обсяг робіт несе величезне фінансове навантаження як на саме підприємство, так і на міський бюджет.

Ігор Терехов розповів, куди ховатися у Харкові під час тривоги

Під час сигналу повітряної тривоги харків’яни можуть безперешкодно заходити до всіх укриттів. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов. Він зазначив, що через близькість Харкова до кордону з рф питання роботи укриттів знаходиться на особливому контролі.

Також він підкреслив, що станції харківського метрополітену працюють у режимі укриттів цілодобово. Нагадаємо, що за потреби харків'яни можуть скористатися інтерактивною картою укриттів. Крім того, в місті встановлені інформаційні вказівники з напрямком руху до найближчих сховищ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися