Як харків’яни оплачують комунальні послуги та чи зможуть «триматися на плаву» тепломережі

У КП "Харківські теплові мережі" розповіли, завдяки чому підприємство працює

Важкий опалювальний сезон –  велика ремонтна кампанія. В планах КП "Харківські теплові мережі" – 7 великих об’єктів, 220 кілометрів мереж, 21 ЦТП, 20 теплових камер, 14 мобільних котелень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

За словами заступника директора Олексія Луки, це план реконструкцій до кінця жовтня. На сьогодні вже перекладено понад 50 кілометрів мереж, не зупиняються роботи на ТЕЦ-3, яка зазнала чисельних ударів. Завершено перший етап програми по заміні запірної арматури – встановлено близько 2000 одиниць.

Також готуються під реконструкцію три найбільш пошкоджені котельні Північної Салтівки.  На сьогодні там ведуться демонтажні роботи.

Крім того, триває підготовка до зими житлового фонду. Заплановано багато капітальних та часткових ремонтів систем ВБС.

Такий обсяг робіт несе величезне фінансове навантаження як на саме підприємство, так і на міський бюджет.

На підприємстві зазначають, що платоспроможність населення сьогодні занадто низька і рівень проплат за послуги Харківських теплових мереж ледь сягає 50-ти відсотків. Саме завдяки допомозі Харківської міської ради підприємство тримається на плаву, підкреслили у КП.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

З 01 червня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті "Балаклія - Залиман - Савинці". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щочетверга.

Вартість проїзду "Балаклія - Залиман" - 45 грн. Розклад можна подивитися за посиланням.

У Харкові підозрюють у злочині працівників "Харківгазу": що накоїли чоловіки

Допомагали окупантам в налагодженні газопостачання — двом робітникам АТ "Харківгаз" повідомлено про підозру.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова заочно повідомлено про підозру двом чоловікам за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Що саме робили пристосуванці, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися