У Харкові літня жінка, яка порушила правила дорожнього руху, загинула під колесами машини (Фото, відео)

У поліції кажуть, що харківська пенсіонерка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу

У неділю ввечері, 2 лютого, у Харкові на Гольдбергівській сталася смертельна ДТП. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Аварія сталася о 18:45 поблизу будинку № 99. Автомобіль Daewoo Lanos збив 70-річну жінку пішохода. Від отриманих травм пенсіонерка померла на місці. За кермом машини знаходився 31-річний чоловік.

picture

Наразі відомо, що жінка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу, тобто у недозволеному місці. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини події. 

picture

Слідчі вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ч. 2 ст. 286 КК України).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові молодик напідпитку викрав автомобіль зі стоянки супермаркету та потрапив на ньому у дорожньо-транспортну пригоду. Зрозумівши, що внаслідок аварії машина не їде, викрадач вибрався з авто та намагався втекти від правоохоронців на своїх двох.

 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися