У Харкові з палаючої багатоповерхівки евакуювали 20 людей

На місце виїхали три відділення на автоцистернах

У Харкові в результаті пожежі в багатоповерхівці евакуювали 20 людей. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ ДСНС в Харківській області.

У відомстві розповіли, що пожежа сталася в будинку №18Б по вулиці Морозова вчора, 7 травня, близько 19:00. Наголошується, що на місце виїхали три відділення на автоцистернах, автодрабина та рятувальний автомобіль. Як з'ясувалося, на сходовому майданчику між восьмим і дев'ятим поверхами горіло сміття.

Із-за сильного задимлення співробітники ДСНС евакуювали на вулицю 23 мешканців будинку. Ліквідувати загоряння вдалося через 45 хвилин. У результаті надзвичайної події ніхто не постраждав.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині розшукали зловмисника, який переховувався від органів слідства. У січні до поліції із заявою звернулася 30-річна жінка і повідомила, що на вулиці Харківській у Чугуєві її пограбував невідомий відібрав мобільний телефон. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися