У Харкові патрульні за допомогою евакуатора викрали автомобіль

За допомогою поліцейські звернулися до свого знайомого

У Харкові копи підозрюються у викраденні машини. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, у квітні старший лейтенант та лейтенант Управління патрульної поліції в Харківській області вирішили викрасти Volkswagen Passat, який був припаркований біля будинку в Слобідському районі. За допомогою поліцейські звернулися до свого знайомого, який керував евакуатором.

Цей чоловік завантажив Volkswagen на евакуатор і в супроводі службового автомобіля Toyota Prius, в якому знаходилися зазначені поліцейські, відвіз машину до Солоницівки. Там він Volkswagen продав своєму знайомому за 700 доларів США. Частина виручених грошей, а саме 4 тис. грн, чоловік віддав поліцейським.

Відзначається, що двом патрульним поліцейським і ще одній людині повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб). Їм загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові поліція затримала рецидивіста, який пограбував квартиру іноземок.



Джерело: В ведомстве отметили, что двум патрульным полицейским и еще одному человеку сообщили о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 2 ст. 289 УК Украины (незаконное завладение транспортным средством по предварительному сговору гру
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися