У Харкові психічно хворий чоловік "замінував" квартиру

На місце виїжджали вибухотехніки, патрульні, слідчо-оперативна група і бійці ДСНС

У Харкові психічно хворий чоловік "замінував" квартиру. Про це розповіли у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

За даними "главку", інформація про те, що в одній з квартир Немишлянського району закладена бомба, надійшла в поліцію вчора, 7 травня, ввечері. На місце виїжджали вибухотехніки, патрульні, слідчо-оперативна група і бійці ДСНС. Силовики евакуювали мешканців будинку, оточили територію, проте не знайшли підозрілих предметів. Як з'ясувалося, "замінована" квартира належить 49-річному чоловікові, в ній давно ніхто не живе.

Правоохоронці встановили, що дзвінок здійснив 61-річний мешканець цього ж будинку, який перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері. Поговорити з "мінером" поліцейські не змогли, тому що він не відкрив їм двері. Інформація внесена до Журналу єдиного обліку правопорушень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові з палаючої багатоповерхівки евакуювали 20 людей. Пожежа сталася у будинку №18Б по вулиці Морозова вчора, 7 травня, близько 19:00.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися