У Харкові затримали ґвалтівника: де нападав маніяк

Поліцейські оперативно затримали харків’янина, який намагався зґвалтувати жінку.

Зловмисник напав на потерпілу біля тамбура її квартири. Довести злочин до кінця йому завадив сусід, який одразу викликав поліцію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Подія сталась 13 червня близько 16:00. До поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий намагався вчинити статевий акт проти волі жінки в підʼїзді багатоповерхівки.

Працівники поліції оперативно прибули на місце події та оперативно затримали зловмисника. Ним виявився 32-річний мешканець Індустріального району.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15, ч. 1 ст. 152 (замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Нападника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За санкцією статті йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

напав на жінку у Харкові

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У розклад руху харківських поїздів вводять зміни

Для покращення перевезення пасажирів з 10 червня 2023 у розклад руху поїздів, що прямують до Харкова та населених пунктів Харківської області, внесено зміни. Про це повідомляють у "Донецькій залізниці" на Фейсбук, інформують "Коментарі. Харків".

Як саме курсуватимуть потяги з Харкова та у зворотному напрямку, читайте за посиланням.

Трагедія у ДСНС на Харківщині: кого покарають за загибель курсантів

Слідчі та прокурори клопотали перед слідчим суддею про арешт підозрюваного без права внесення застави. Але слідчий суддя обрав інший запобіжний захід для начальника кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки Національного університету цивільного захисту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергія Болвінова.

Що сталося у той день та яке покарання загрожує керівнику курсантів, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися