У Харківській області стався вибух: є поранені

Чоловіка з пораненням доставили до місцевої лікарні.

Чоловік отримав тілесні ушкодження внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої в Ізюмському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Повідомлення про подію надійшло до Ізюмського РУП 14 червня близько 13:00.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Встановлено, що чоловік прибирав на подвір'ї домоволодіння та зачепив предмет, схожий на міну "пелюстка". З травмами 57-річного мешканця села Кам'янка доставили до лікарні.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Поліція закликає громадян бути обережними та не наближатися до незнайомих предметів. У разі виявлення таких предметів негайно викликати службу ДСНС за номером "101" або дзвонити на лінію "102".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У розклад руху харківських поїздів вводять зміни

Для покращення перевезення пасажирів з 10 червня 2023 у розклад руху поїздів, що прямують до Харкова та населених пунктів Харківської області, внесено зміни. Про це повідомляють у "Донецькій залізниці" на Фейсбук, інформують "Коментарі. Харків".

Як саме курсуватимуть потяги з Харкова та у зворотному напрямку, читайте за посиланням.

Трагедія у ДСНС на Харківщині: кого покарають за загибель курсантів

Слідчі та прокурори клопотали перед слідчим суддею про арешт підозрюваного без права внесення застави. Але слідчий суддя обрав інший запобіжний захід для начальника кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки Національного університету цивільного захисту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергія Болвінова.

Що сталося у той день та яке покарання загрожує керівнику курсантів, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися